BVGB Drone actie!

Ga mee de lucht in en zie hoe jouw bedrijf er in vogelvlucht uitziet!

Drone actie

De BVGB start in samenwerking met Linda Smid van www.dronepilootbedum.nl een superleuke actie om bedrijven en ondernemers in en om Bedum in vogelvlucht te promoten.

Leden van de BVGB kunnen zich hiervoor aanmelden. Je krijgt dan een dronefilm van max. 15 seconden en een luchtfoto van jouw bedrijf.

 

Alle dronefilms worden aan elkaar gemonteerd tot één drone promotiefilm van bedrijven en ondernemers in en om Bedum.

Deze promotiefilm zal de BVGB onder andere de hele dag afspelen tijdens de promotiedagen in MartiniPlaza op 7 en 8 november.

Hoe werkt het?

Als je je hebt aangemeld neemt Linda Smid contact met je op om een afspraak te maken voor de opname van jouw dronefilm. Je kunt dan bijvoorbeeld je wagenpark mooi voor je bedrijf uitstallen of je medewerkers voor de deur naar de drone laten zwaaien, bedenk het maar!

Heb je geen kantoor/bedrijfspand of bedrijfsauto, dan kan je ook op een voor jou prominente plek gaan staan, misschien met een banner en zo een film laten maken.
Mogelijkheden genoeg. Kom je er niet uit, bel ons.

Aanmelden kan t/m 15 juli!

Meedoen kost € 65,- inclusief btw. Hiervoor krijg je een film en een luchtfoto. Betalen doe je met iDeal, direct na aanmelden (factuur met btw volgt dan later).In verband met de planning, nabewerking van de films,de foto’s en de vakantie, is aanmelden mogelijk tot en met 15 juli.

 

Let op: deze actie is alleen voor leden van de BVGB! Ben je geen lid en wil je wel graag meedoen met deze actie? Meld je dan hier aan als lid, je bent van harte welkom!

Deze actie is afgelopen