Word lid van de BVGB

Wij zijn regionale ondernemers en wij zijn ervan overtuigd dat onze verschillen ons juist versterken. Bedrijven, ZZP-ers en winkeliers, wij vormen eenheid in de regio. In een ongedwongen sfeer, maar zakelijk en professioneel. Wij hebben jou daar graag bij.

Lidmaatschap

De BVGB wordt bestuurd door ondernemers uit de regio. Daarnaast werken wij vanuit de interesses van de leden met commissies. Zij trekken de kar voor een bepaald plan of onderwerp en ondersteunen zo het bestuur. Hiermee hebben wij de mogelijkheid om bij veel meer onderwerpen actief betrokken te zijn.

Naast bedrijven, winkels en ZZP-ers zijn ook enkele agrarische ondernemers lid van de BVGB. Daarmee is onze ledensamenstelling een mooie afspiegeling van de ondernemende regio.

Het lidmaatschap is voor iedereen die geïnteresseerd is of gevestigd is in Bedum en omgeving en ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel.

In het verleden was er ook de mogelijkheid voor een zg. ‘buitengewoon lidmaatschap’ of  ‘donateurschap’ voor ondernemers die niet in Bedum en omgeving waren gevestigd. Dat laten we nu achterwege, iedereen is welkom.

Kosten

De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 140,- per bedrijf per jaar excl. btw. 

Bent u niet in de gelegenheid zelf een bijeenkomst bij te wonen, dan mag u uiteraard een afgevaardigde uit uw bedrijf aanmelden.

Wat krijgt u hiervoor?

Ledenbijeenkomsten

Regelmatig wordt een ledenbijeenkomst met ontbijt of lunch georganiseerd. Veelal op locatie van een van onze leden, waarbij het bedrijf in kwestie de kans krijgt iets van zijn bedrijf te laten zien of een presentatie te geven. Dit is een prettige manier om kennis te maken met andere ondernemers.

Welbekend zijn onze Zomerborrel en Kerstborrel, waarbij we ook leden van andere bedrijvenverenigingen uitnodigen.

Thema-avonden en activiteiten

Zo eens per kwartaal organiseren wij een thema-avond met interessante onderwerpen of sprekers, die wij vaak tijdens de ledenbijeenkomsten of tijdens de borrels aangereikt krijgen. Heb je een onderwerp waar je meer over wil weten? Wij horen het graag!

Tijdens de Promotiedagen, ieder jaar in november in MartiniPlaza, hebben wij onze eigen stand, onderdeel van Het Hogeland Plein. Tijdens de slotdag van de Promotiedagen, pendelt er een BVGB bus van Bedum naar MartiniPlaza. Zo kunt u de laatste dag van de Promotiedagen de beurs bezoeken, deelnemen aan het diner en wie weet afsluiten met een biertje of een wijntje.

De BVGB is actief betrokken bij het Bedrijvenvoetbal Bedum en de intocht van Sinterklaas.

Daarnaast geeft de Nieuwjaarsreceptie die wij samen met gemeente Het Hogeland organiseren u de gelegenheid om ambtenaren, inwoners en uiteraard collega-ondernemers uit gemeente Het Hogeland te ontmoeten.