Doelstelling

De BVGB verbindt ondernemers in Bedum en omstreken en bevordert de onderlinge saamhorigheid. We behartigen de belangen van alle leden door de verbinding te leggen met de gemeente en andere relevante platforms en organisaties. We zijn een serieuze gesprekspartner voor de gemeente met korte lijnen en gemakkelijke toegang naar andere (bedrijven)verenigingen, ondernemersplatform en de politieke partijen in de regio. Een vereniging die ook bekend staat bij de bewoners, APB, de Kamer van koophandel en mogelijke verleners van regelingen en subsidies.

Netwerken

We zijn een vereniging waarvan de leden elkaar versterken, elkaar regelmatig ontmoeten in een uitnodigende sfeer waar kennisdeling en sparren over ondernemersvraagstukken gemeengoed is. Een club waar netwerken en gezelligheid hand in hand gaan.

Promotiedagen Noord Nederland in Martiniplaza

Sinds 2018 staan verschillende ondernemers uit onze gemeente op plein Het Hogeland. Daar waar het toen nog volop in ontwikkeling was, staat er nu een professioneel concept waar ook de ondernemersverenigingen vertegenwoordigd zijn.  Ook hierin wordt heel duidelijk hoe je samen sterk kan zijn!

Andere bijeenkomsten

We organiseren activiteiten, interessante bijeenkomsten, netwerkevenementen met inspirerende gastsprekers. Bedrijven die dat willen, zetten we in de spotlight. We streven naar creativiteit in ons jaarprogramma. Heb je zelf een idee voor een bijeenkomst? Laat het ons dan weten!

BVGB evenementen

Er is een gezamenlijke whatsapp groep om elkaar te informeren over activiteiten van de BVGB of een van onze leden.
Wil je toegevoegd aan deze groep, stuur ons dan even een mail met het juiste 06-nummer.